3ceasurirele

3ceasurirele

4 comentarii

Magda
30.01.2009
da! iubirea in mai multe ipostaze!... gooooooool!
cerasela
01.02.2009
super tare..............succes si multa bafta in continuare
wqZznfWErZlYy
03.10.2012
Gică spune:Săru meena doamna Dragomara Gică sunt băeatu cu gserea care mă ştie domnu Lăzărescu pentru căci m-ai vorbim aicişa. Deci eu ştiu ce e bucşău pentru căci creştea foarte mult bucşău la noi een spatele casei la Peerjoleni la noi. Eu crecă şi domnu Florin are poze cu bucşău. Bucşău ie aşa ca cum ar fi o burueană care are o rădăcină care e ca cum ar fi un petrunjel mai maşcat aşa şi care se meeneencă. Ieu cunosc fuarte bine la bucşău pentru căci el e fuarte bun cam la toate şi la animale mai ales dacă ai numa bucşău een grădină. De egzenplu mama zicea Gică, zicea ea, dă o meenă de bucşău la porc, Gică, dă o meenă de bucşău la epuri, sau Gică, ai dat azi bucşău la cal? Bunelu zicea că iel o fumat bucşău ceend o fost la ruş een război dară bunica zicea că bucşău ea pune numa een borş ceend făcea ia borş de bucşău. Dar noi aveam un vecin Gagarin care aşa era el poreclit, care punea bucşău een ţuică pentru căci el zicea că eei dădea aşa un gust de bucşău şi ie mai sănătos. Ieu ceend eram la şcoală la noi la Peerjoleni la şcoală şi ne punea să aducem plante medicinale ieu aduceam bucşău şi ceend am loat premiu unu mea făcut o coroniţă tot de bucşău pentru căci bucşău face aşa ca nişte flori galbene care miroase. Eu mă mir deci căci na-ţi auzit de bucşău pentru căci la noi la Peerjoleni este şi ceentece populare şi tot felu de zicale cu bucşău ca de egzenplu frunză verde de bucşău grea e veaţa la bulău, sau hai leliţă eem bucşău că na-re săţ hie rău. Deci ieu nu ştiu dacă şi een Bible zice de bucşău dară se poate pentru căci een Bible e fuarte mulţ săraci care n-avea ce să meeneence şi se poate deci ca să meeneence bucşău. Deci să ştiţi că afară nu ştie lumea de bucşău pentru căci ceend eram la treabă een Germanea cu Vacă şi cu Bejan een piaţă la ei nu era femei cu bucşău.
LRhxowE5XON
04.09.2015
Actually, I was thinking about this just the other day. I flaliny got around to watching 24 on netflix, and I'm shocked at the number of people who agree with the government running its affairs in such a way.I, too, shy away from arguments like "What we did was not as bad" Killing even one person may *seem* insignificant compared to past atrocities like the Khmer Rouge. Unless, of course, you were the person who got killed.I wholly reject the idea that someone who is "representing" me should be allowed to act in a way I find morally reprehensible.

Comentează şi tu:

Autor:


E-mail:


Mesaj:


Cod verificare:
verification code

Povestea

Buna, eu sunt 3ceasurirele Media, omul care a anticipat marea criza. Sunt un artist care stie ca intr-o lume fara dragoste nimic nu merge bine, chiar daca capitalismul a incercat sa experimenteze...
Descopera experienta

Media

Foto

Da mai departe

prin email   prin Yahoo Messenger


Inapoi la Galerie