ada

ada

4 comentarii

iX1w24NA3
22.07.2014
Cred ca a fost interzis pt ce a spus doanma referitor la produsele care sunt asa ieftine pt ca o parte din pret este platita de cei care le fabrica pt ca au salarii f mici sau ale caror resurse sunt exploatate la preturi f mici si daca acestia (1,3 miliarde parca de chinezi si alte natzii ) ar venii cu pretentii ..Boom pt ca s-ar putea ca 90 la suta din produse sa fie facute in China si daca vor vrea salarii ca inUE sau sau alte tari s-ar duce toata economia asta de piata la vale si ar ramane si ei fara joburi si noi fara produse ieftine si s-ar strica jucaria.
6TnAnhzH43
24.07.2014
Adevarul e ca fiind in vacanta la 1200 km de casa era exact locul ptriovit sa cumpar ceva pentru casa sau pentru copiii pe care nu-i am. Am preferat sa cheltui banii pe la waterpark si pe bere, mi s-au parut alegeri mai bune. Banuiesc ca tu cand te duci pe la magazine cumperi toate produsele la care te uiti, chiar daca nu-ti trebuie sau nu ai cum sa le cari acasa.
qBX6tcxA
26.07.2014
a comentat: Pai dupa ce a tcreut febra iPhone si Android, multi au realizat ca nu le trebuie telefon de 500 de euro sau mai mult, cu dual-core si redare HD pe un display de 4 inci. Si ca totusi, la telefon iti trebuie un display cat sa citesti numerele din agenda, nu sa te uiti la filme HD. Iar Nokia pare sa fi inteles ca sunt oameni care nu vor sa dea sute de euro pe telefoane, dar in aleasi timp le trebuie telefoane de buna calitate (nu chinezarii obscure), chiar daca nu prea performante. Au pierdut piata de smartfone, au pierdut piata de cocalari, dar au ramas tari pe piata oamenilor care vor un telefon, nimic mai mult. 0 0 http://wdplgyjb.com [url=http://wchgpu.com]wchgpu[/url] [link=http://mrctbu.com]mrctbu[/link]
rz3YZrjvTLJ
27.07.2014
Arati ca nepoata pe care n-au moesatlt-o niciodata?Mie o baba cu copii ei m-au invitat la ei in casa pentru niste sarmale, da ma credeau fugita de-acasa. Pe minema fascineaa faptul ca(in afara de porc, ofc), nimeni nu s-a mai dat la mine de vreo 2 ani juma,cu exceptia muncitorilor si-a mosilor. Si tot ei se dadeau si inainte la mine, rather than people my age. Cred ca e din cauza ca I'm an old lady inside.

Comentează şi tu:

Autor:


E-mail:


Mesaj:


Cod verificare:
verification code

Povestea

Pasiunea mea este filmul. Mai exact, filmul documentar. Până în momentul de faţă am două la activ, şi cu puţin ambiţ şi noroc, anul acesta va urma al treilea. În rest mă învârt în...
Descopera experienta

Media

Foto

Da mai departe

prin email   prin Yahoo Messenger


Inapoi la Galerie