Ali

Ali

5 comentarii

Vlad
29.01.2009
Favoritul meu, pentru doua simple motive.Nu sunt fanul culorilor calde si pot sa vad ce vreau eu cand ma uit la aceste picturi(depinde de vreme, de stare de spirit...tot timpul insa ceva nou)
Dani
29.01.2009
Prima oara le-am vazut separat si mi-au placut enorm, acum le vad intregite si pot sa zic ca sunt de 3 ori mai frumoase pentru ca este de 3 ori la a 3 mai plin de vis si armonie. Fie ca pensula sa nu iti tremure niciodata sa ne mai putem bucura de visele tale.
Max
29.01.2009
Frumos, expresiv, elegant.
simo
31.01.2009
Multa eleganta...Si io mai zic ca si fotografu o facut o treaba buna,nu?:D
nkQvJBLyYtYpO
03.10.2012
frumusetea consta exact in fputal ca NU suntem perfecti. aia e paranoia! Perfectiunea apartine lui Dumnezeu. Noua, oamenilor, ne dat sa mergem pana la foate bine si exceptional, dar niciodata pana la perfect. A trai impacat, aici e provoarea! Pentru cine poate, e perfect. Altfel e un drum intreg pana la impacare. Presupune intelepciune, presupune sacrificiu de sine, presupune munca cu sine si multe altele.Daca tu ai ajuns la perfectiune, nu pot decat sa ma bucur pentru tine! Eu, insa, nu pot avea pretentia asta. Invat si ma bucur de drum.

Comentează şi tu:

Autor:


E-mail:


Mesaj:


Cod verificare:
verification code

Povestea

Fiecare om are talentul lui! Unii, insa nu au sansa sa si-l descopere...e nevoie de un vis, de o pasiune, de un imbold sau, de ce nu, de o provocare ca sa il scoata la lumina! In cazul meu a fost...
Descopera experienta

Foto

Da mai departe

prin email   prin Yahoo Messenger


Inapoi la Galerie