Bebe

Bebe

6 comentarii

gigel
07.01.2009
veryyyy cool,adevarata arta !
deny
13.01.2009
wow,nice :D
Bogdan
18.01.2009
asta e mai mult decat arta e foarte seciala ceva abstract iesit din comun ...daca pot sa ma exprim aja :)) In general exprimi sentimentele pe hartie ??? daca da sa sti ca habar nu am cum te simti .....o nota de la 1 la 10 ?? 13 !!! categoric !! un pret de pornire pentru o eventuala licitatie??? De nepretuit!!!
lav56
27.01.2009
e atat de frumos :X
mPOamOsYSTalGm
03.10.2012
Imi pare sincer rau ca nu v-ati dccusreat pe cheile cheitei.... Imi amintesc si acum ca prima oara cand am fost acolo am fost cu doua prietene care nu stiau ce e ala munte...si s-au dccusreat foarte bine chiar si cu manichiura lor "speciala" :). Concluzia: este un traseu de plimbare, foarte placut si...daca stai un pic sa te uiti in jur, foarte usor de traversat. Traseul se face trecand dintr-o parte intr-alta a raului si folosind celebrii copaci "scara" de pe acest traseu... Ceea ce tu descrii mai sus este ca si cand as spune ca am venit pana in Bucuresti si am obosit incercand sa-l vizitez. Am mers pe jos tot cartierul Berceni si n-am vazut nimic spectaculos... De unde sa stiu eu ca exista mijloace prin care poti ajunge in centru mai repede?!?!?
73l6yAy3
04.09.2015
I am truly enjoying the theme/design of your webolg. Accomplish you endlessly hurry hooked on some browser compatibility issues? A handful of my blog audience have complained about my locate not working acceptably in Traveler except looks vast in Chrome. Solve you have one recommendation to evade join this issue?

Comentează şi tu:

Autor:


E-mail:


Mesaj:


Cod verificare:
verification code

Povestea

povestea mea...pai eu sunt Bebe si fac grafica,pare banal nu?poate pentru altii dar nu si pentru mine ,desenul in principiu imi este cel mai bun prieten,un fel de alter ego,ma transpun in ceea ce...
Descopera experienta

Foto

Da mai departe

prin email   prin Yahoo Messenger


Inapoi la Galerie