flashcrow2000

flashcrow2000

De mic m-au pasionat calculatoarele .. imi aduc aminte cand trebuia sa invat comentarii la romana pentru bac, eu stateam si programam pana pe la 3-4 dimineata. De nebun... Asta se intampla acum vreo 8 ani. De-atunci am trecut prin facultate, unde am stat la camin, ca n-am vrut sa fac facultatea acasa, si prin mai multe locuri de munca. Toate in fata monitorului si cu tastatura in brate. M-am gandit eu bine ca asa am mari sanse sa ajung cocosat si cu dioptrii mari, asa ca prin 2006 mi-am cumparat un aparat foto. Macar asa aveam o scuza sa mai ies din casa. Impactul pe care l-a avut asupra mea achizitionarea acelui banal aparat foto a fost incredibil... am inceput sa observ ca unele poze sunt ceva mai mult decat instantanee, si se apropie usor usor de fotografie. Am inceput sa citesc (tot in fata calculatorului), sa urmez cursuri si sa caut oameni cu acelasi hobby ca mine. Urmatorul pas a fost, bineinteles, schimbarea aparatului cu unul mai bun, in care continui sa investesc si in ziua de azi. Putin cate putin, ca doar n-am castigat la loto. Inca. Am observat ca imi place sa fotografiez detalii. Bineinteles, fotografiez cam tot ce prind: portrete, peisaje, (wildlife n-am apucat inca, in afara de fauna de pe langa blocuri) dar parca mai bine arata pozele detaliate, fara nici un fel de coordonata de spatiu sau timp. Oricum, o sa pun poze variate aici pentru, sper eu, placerea voastra.

2 comentarii

3ceasurirele
18.01.2009
Buna! Sunt un concurent al tau din cadrul concursului Nokia si vreau sa spun ca pana acum tu esti singurul de pe site care m-a impresionat vizual. Singurul lucru care mi-a displacut a fost username-ul tau, chit ca si cel folosit de mine e tot din zona "dark", spun asta pentru ca nu esti deloc o cioara, ci mai degraba o pasarea colibri: plina de culoare, energie si prospetime in ceea ce faci. Astept un comentariu si de la tine fata de filmul meu.
Dani
30.01.2009
Imi plac foarte mult fotografiile tale. Imi multumesc ca ai adus inapoi in lume detaliile pe care atat de multa lume le trece cu vederea.

Comentează şi tu:

Autor:


E-mail:


Mesaj:


Cod verificare:
verification code

Foto

Da mai departe

prin email   prin Yahoo Messenger


Inapoi la Galerie