krissu25

krissu25

Numele meu este Cristina Pantazi si sunt o studenta de 20 de ani cu o pasiune pt fotografie. Primul aparat foto digital l-am avut din luna august a anului 2007 si de atunci pana in prezent am adunat peste 10 000 de cadre. Practic, aceasta camera a devenit o extensie a corpului meu. Mergem oriunde impreuna si, cu ajutorul acestui Canon micut si modest, suprind franturi din lumea ce ma inconjoara. Nu stiu daca pozele prezentate aici se pot ridica la nivel de arta, dar sunt creatiile mele si ma mandresc cu ele de fiecare data cand mi se ofera ocazia.

4 comentarii

Ali
30.01.2009
Pozele tale sunt foarte frumoase, pline de energie, de viata, unele parca sunt franturi dintr-o poveste, ceva magic, ireal...
Ali
30.01.2009
...trebuie sa recunosc ca am simtit un prim val de primavara la privirea pozelor tale! E o senzatie foarte faina!
vvvvvvv
26.03.2009
lumea e mica!!!!!!!!!!!!!
oLxYvtXysyvNjKrUZ
20.12.2012
Pentru ca in alta parte, nu trebuie sa fii eoisgt ca sa fii fericit.Si poate nu sunt atatea probleme in jur ca sa trebuiasca sa fii ignorant.Altundeva, si oamenii cu IQ ridicat sunt fericiti.Poate aceste axiome sunt valabile si in alte parti, insa la noi, e mai usor sa fii eoisgt, ignorant si nesimtit, decat sa respecti si sa ai bun simt. Si uite de ce unii sunt relaxati.Nesimtitii sunt cele mai fericite personaje. Ei nu au probleme. Ei sunt relaxati.p.s. repetarea unor cuvinte in comentariul curent nu e o simpla coincidenta.

Comentează şi tu:

Autor:


E-mail:


Mesaj:


Cod verificare:
verification code

Foto

Da mai departe

prin email   prin Yahoo Messenger


Inapoi la Galerie