mutirips

mutirips

4 comentarii

Bebe
20.01.2009
...chiar te pricepi,si se vede ca pui suflet in ceea ce faci:)..nu imi ajung gradele adjectivelor pentru a putea sa imi exprim aprecierea pentru ceea ce ai realizat:)
4KGRJd4huTO
28.07.2013
ceţi scrisesem ceva, dar nu ştiu unde a dispărut; eemi ceuesrm iertare pentru o literă agăţată anapoda een cuve2ntul aninare , cel cu rostul zicerii. Şi anume litera l , eencurcată pe acolo.
IYGWctGIll
30.07.2013
Lacrimi de isterie?? Nu stiu sigur cum arata. Urlete, da.Lacrimile deovdesc suferinta, exterioara sau interioara. Si isteria copilului poate fi un mijloc de a-si exterioriza lipsa cand lacrimile nu-l ajuta.Nu asta era important. M-am legat de doua lucruri: unul e graba cu care sfintii dintre noi se debaraseaza cat mai repede de cei necurati din diverse motive principalul fiind frica de contaminare, al doilea e diferenta nu chiar inexplicabila cu care este tratata caderea unuia dintre coreligionari in tari mai civilizate (vezi comentariile la clipul de pe youtube) si cea de prin zona noastra.Daca nu ne pasa de porunca sa nu judecam (oameni nu fapte) pentru ca suntem crestini s-a facem macar din respect uman pentru aproapele.Anyway, pentru cei care arunca si acum ca si spartanii pe handicapati de pe stanca ca sa ramana doar cei perfecti, buni de bataie, un text-doua din Carte poate fi ignorat. Sau adaptat.Daca subiectul propus se vrea un indemn la nu faceti ca el la mine a avut efect invers : de cate ori cadeti sunteti fericiti daca aveti puterea sa va ridicati ca el.Pentru cei care nu cad : sanatate, dar nu traim pe aceeasi planeta.
w3M14opg7
31.07.2013
You could definitely see your slilks in the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.

Comentează şi tu:

Autor:


E-mail:


Mesaj:


Cod verificare:
verification code

Povestea

Povestea mea incepe in data de 11 iunie 1990... O abrodare clasica, nu?... Sa trecem peste asta. Pasiunea mea pentru fotografie, a aparut in urma cu aproximativ 5 ani, odata cu pasiunea pentru...
Descopera experienta

Foto

Da mai departe

prin email   prin Yahoo Messenger


Inapoi la Galerie